ABOUT

“Deze gasten hebben dezelfde intensiteit als Nirvana”


- Dennis Hoebee -

 

Klapperende trommelvliezen en zwetende handen. Een ontspoorde grungetrein waarbij echte rauwheid wordt gecombineerd met vlagen garage en powerrock. Geïnspireerd door bands als Foo Fighters, Queens of the Stone Age en Nirvana werkt het powerduo Koen en Jeroen aan een geslepen repertoire met een geheel eigenzinnige sound, tomeloze energie, en opzwepende nummers.

Terwijl Koen de muren laat schudden met zijn scheurende gitaar en donkere, rauwe stem, transformeert Jeroen zijn drums tot een lawine van geluid.


Met optredens in binnen- en buitenland is PARAMATMAN hard op weg om zich bij de betere powerduo’s van Nederland te voegen. Deze mannen schuwen nergens voor en dat merk je op het podium; een tweekoppige band die klinkt alsof er zes muzikanten op het podium staan. PARAMATMAN heeft de nodige ervaring in huis om een professionele show neer te zetten waar mensen graag over napraten.

 

Na de release van de debuutsingle Absolution, die goed werd ontvangen door fans en verschillende media, werd er regelmatig opgetreden in muziekcafé’s, op festivals en op de radio, is PARAMATMAN toe aan de release van de debuut EP Last Goodbye. Hoewel de titel anders doet vermoeden, zijn deze mannen pas net begonnen met het echte werk!